Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Glasvezeldoek

Downloads

Effectieve zonwering!
HunterDouglas® Schuifschermen met glasvezeldoek zijn ontworpen om een elegante, flexibele en functionele Sun control oplossing te bieden. Gemonteerd aan de buitenzijde van het schuifschermkader biedt glasvezeldoek effectieve zonwering voor een aangenaam binnenklimaat. Het visueel ontbreken van kaders en de functionaliteit van de schuifschermen met glasvezeldoek zorgen voor een architectonische esthetiek die wordt versterkt door flexibiliteit in kleur en toepassing. U kunt kiezen uit een uitgebreide selectie van hoogwaardige glasvezeldoeken zodat altijd de gewenste oplossing gecreëerd kan worden.
Uitvoeringen
Glasvezeldoek als scherm invulling voor buitentoepassing. Uitgebreide selectie van hoogwaardige glasvezeldoeken in verschillende tinten. Glasvezeldoek gebaseerd op Enduris® Glass Core-technologie. 3% openheidsfactor in het glasvezeldoek. Glasvezeldoek filtert het directe zonlicht en reduceert de invloed van zonnestraling. Duurzame verborgen fixatie van het glasvezeldoek. Kaderloos aanzicht. Schuifschermhoogte tot maximaal 3,2 meter als standaard. Compatibel met het HunterDouglas® Schuifscherm programma. Zowel handmatig bediend als gemotoriseerd aangedreven uit te voeren. Verborgen aandrijfmechanisme. Kan volledig worden geïntegreerd met het aanbod aan HunterDouglas® gevels. Eenvoudige installatie en onderhoudsarm.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment schuifschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in onze showroom!
schuifscherm glasvezeldoek
schuifscherm 07
schuifscherm 03
schuifscherm 05