Brustor vouwdaken

Downloads

Schuifdak onder de sterren!
Brustor biedt twee verschillende typen vouwdaken. De aluminium overkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld gebruikt worden en is beschikbaar in standaard wit structuur of antracietgrijs structuur. De terrasoverkapping kan volledig met screens afgesloten worden. Optionele ledverlichting kan ingebouwd worden in de dakprofielen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is.
Modellen
B-300: De B-300 is een strakke aluminium overkapping met een waterdicht PVC vouwdak, dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.
B-500: De B-500 overkapping is een aanbouw pergola met een hellend PVC dak. Het dak in waterdicht en zonwerend PVC kan volledig geopend worden om optimaal van een mindere lichtinval te genieten in de aangrenzende woonkamer of integendeel voldoende schaduw te geven wanneer uitgeschoven. Afwatering gebeurt via een goot vooraan. Net zoals bij de B-300 gaat het dichtgevouwen PVC dak schuil onder een afdekplaat. Het extra sterke witte lichtdichte PVC doek van 850 g bestaat uit 3 lagen en heeft een brandklasse M2. De onderkant van het doek bestaat uit een lichte design structuur. Het dak kan een windsnelheid weerstaan tot 100 km/u. De minimale dakhelling van de B-500 aanbouw pergola is 9° (15 cm/m).
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment vouwdaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
vouwdak 01
vouwdak 02
vouwdak 03
vouwdak 04
vouwdak 05
vouwdak 07
vouwdak 07
witvlak