Ambiance lamellendaken
Genieten van een optimaal comfort!
Kantel de lamellen van het Ambiance Lamellendak en bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval. Door de lamellen volledig te sluiten creëer je een volledig waterdichte terrasoverkapping. Ook op de heetste dagen van het jaar zit je heerlijk onder een lamellendak! Want de lamellen van 16 of 21 cm breed bieden schaduw op je terras, maar door de open structuur wordt de warmte efficiënt afgevoerd en blijft het buitengevoel optimaal behouden. Toch liever een volledig gesloten dak? Ook dat is eenvoudig te regelen door de lamellen handmatig of elektrisch te sluiten tot een dak dat 100% waterdicht is. Hemelwater wordt daarbij afgevoerd door de regengoten die in het systeem zijn verwerkt. De afvoer zit onzichtbaar weggewerkt in één of enkele staanders. Met één systeem is een maximale overspanning van 7 x 7 meter haalbaar. De systemen zijn echter eenvoudig te koppelen waardoor praktisch iedere gewenste overspanning behaald kan worden.
Van overkapping tot tuinkamer
De Hard Top lamellendaken zijn van zichzelf al zeer flexibel inzetbaar. Door de toevoeging van diverse opties zoals screens, glazen wanden en verlichting biedt een lamellendak tijdens alle weersomstandigheden een beschut plekje. Voor het weren van matige wind en laagstaande zon zijn screens een goede oplossing. Door te kiezen voor een screendoek met enig doorzicht behoud je tevens zicht op de tuin. Zijn de zonwerende eigenschappen echter minder belangrijk? Kies dan voor screens met een volledig transparant doek! Nog meer bescherming tegen wind en weer vind je achter een glazen wand. Ook op de frissere dagen wordt het snel behaaglijk als de zon de ruimte achter het glas opwarmt. Net als het dak zelf kan een glazen wand ook eenvoudig geopend worden om juist een verkoelend briesje toe te laten.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment lamellendaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
lamellendak 01
lamellendak 02
lamellendak 03
lamellendak 04
lamellendak 05
lamellendak 06
witvlak