Ambiance terrasoverkappingen
Van overkapping tot tuinkamer!
Een overdekt terras biedt veel voordelen voor mensen die vaker buiten willen zitten. Tijdens een regenbui zit je lekker droog en de warmte van de eerste zonnestralen blijft lekker hangen. De overkappingen van Ambiance zijn zo stevig dat er zelfs screens of glazen wanden onder de overkapping gemonteerd kunnen worden. Serrezonwering zorgt er voor dat het 's zomers niet te warm wordt onder de overkapping. Zo maak je van je overkapping een echte tuinkamer waarin je bijna het hele jaar lekker buiten zit!
Kies voor kwaliteit
Alle overkappingen van Ambiance zijn gemaakt van geëxtrudeerde aluminium profielen en zijn hoogwaardig gepoedercoat. Ze hebben een onderliggende constructie waardoor er geen profielen boven het dak uitsteken hetgeen voor een strakke uitstraling zorgt. Verder voldoen ze aan de CE-normering van 80 kg sneeuwbelasting per m2 en worden ze in onze eigen fabriek eerst op maat gemaakt en daarna pas gecoat. Hierdoor zijn ook de zaagsneden voorzien van beschermende poedercoating. De modellen (m.u.v. OL 75) hebben een ruime keuze uit diverse soorten glas en polycarbonaat beplating, waaronder zon- en warmte werende varianten.
Modellen
Tellado Basis overkapping: De Tellado Basis heeft een polycarbonaat dak waardoor de constructie relatief licht is. Daardoor is deze overkapping erg scherp geprijsd! Wanneer u kiest voor de Tellado Basis heeft u zonder meerprijs de volledige kleurencollectie van Ambiance tot uw beschikking, bestaande uit de 165 RAL-kleuren en 12 krasvaste en vuilafstotende structuurlakken. De polycarbonaat dakplaten zijn er in twee varianten: helder of opaal (mat).
Tellado overkapping: De terrasoverkapping Tellado is bijzonder veelzijdig! Naast keuze uit tal van luxe opties en een dak van polycarbonaat of glas kan de constructie visueel op meerdere manieren worden uitgevoerd. Persoonlijke wensen, smaak en gebruiksdoeleinde zijn belangrijke factoren in de keuze voor een terrasoverkapping. De Tellado biedt voor al die verschillende wensen een oplossing. Want dankzij een sterke aluminium constructie die uitvoerbaar is in verschillende dakvormen, te voorzien is van bijna elke denkbare optie die je nog langer van het buitenleven laat genieten, is te voorzien van glazen of polycarbonaat dakplaten én je laat kiezen uit ruim 187 RAL-kleuren en structuurlakken (zonder meerprijs) vormt de Tellado de basis voor iedere denkbare overkapping. Daarnaast is een overspanning van maar liefst 7 meter (ook met glazen dak!) mogelijk op slechts twee staanders.
Terrasoverkapping op maat?
De ingenieuze constructie zorgt dat de Tellado kan worden uitgevoerd met de dakliggers boven of onder de beplating. Ook kan worden gekozen voor een dak met oversteek (uitsluitend bij bovenliggende dakliggers). Onze adviseurs kunnen op basis van cosmetische en technische wensen aangeven welke overkapping het meest geschikt is. Denk hierbij aan de keuze tussen een strakke of moderne uitstraling, glazen of polycarbonaat dak en het gewenste aantal palen. Op basis van de gebruiksdoeleinden kan de overkapping worden voorzien van tal van opties. Een greep uit de mogelijkheden: screens (bescherming tegen wind en laagstaande zon), vaste glaswand, flexibele glaswand (schuif- of vouwbeglazing), zonwering, verlichting, verwarming en zijscherm.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasoverkappingen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
Downloads
terrasoverkapping 04
terrasoverkapping 01
terrasoverkapping 06
terrasoverkapping 05
terrasoverkapping 02
terrasoverkapping 03
terrasoverkapping 07
witvlak