Ambiance textieldaken
Het beste van twee werelden!
Een textieldak combineert het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. Daardoor zijn deze producten zeer geschikt om grote terrassen te overdekken, gebruik in winderige situaties (zoals dakterrassen of agrarische gebieden) of voor mensen die net iets meer willen dan alleen zonwering. De textieldaken kunnen prima tegen een klein buitje!
Nederlands product
De Pergola of Pergoline is een 100% Nederlands fabrikaat. Het textieldak kan worden geplaatst op verschillende houten of aluminium constructies en is met tal van opties uit te breiden.
Kies voor kwaliteit
De textieldaken worden opgebouwd uit de beste onderdelen. Hoogwaardig aluminium, krasvaste poedercoating, somfy motoren en keuze voor een doek van Dickson of Swela garanderen een product waar u jaren lang plezier van heeft.
Uitvoeringen
U heeft de keuze uit twee soorten: een robuuste Pergola constructie of een ranke constructie; de Pergoline. Beide producten zijn naar smaak aan te passen. Voor de aluminium delen heeft u keuze uit de volledige kleurencollectie van Ambiance, bestaande uit de kleurgroepen Basic, Premium en Excellent. Deze groepen bevatten samen ruim 180 RAL-kleuren waaronder diverse krasvaste en vuilafstotende structuurlakken. Voor het doek heeft u keuze uit de volledige doekcollectie van Ambiance.
Extra opties
Textieldaken zijn uit te rusten met tal van extra opties. Zo kunt u met een zijscherm, glazen wand of (windvast) screen wind en/of zon van opzij tegenhouden. Bij de Pergola is verlichting te verwerken in de liggers. Bij beide textieldaken kan tevens d.m.v. een onderbouwelement verlichting en/of terrasverwarming worden toegevoegd.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment textieldaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
Downloads
textieldak 01
textieldak 02
textieldak 03
textieldak 04
textieldak 05
textieldak 06
textieldak 07
textieldak 08
witvlak