Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Aluminium markiezen
Functionaliteit!
Aluminium markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen.
Keuzes te over!
Markiezen met frame en omkasting van aluminium zijn extra duurzaam en onderhoudsvrij. De omkasting zorgt er voor dat de markies geschermd is tegen weer en wind wanneer deze is ingeklapt. Naast uitklapbare modellen leveren wij ook vaste modellen. Ideaal voor bijvoorbeeld horeca- of winkelpanden. De uitval en breedte passen we uiteraard aan op uw wensen. De markiezen worden altijd op maat gemaakt. Voor de bediening hebben we verschillende technieken; van een traditionele koordbediening tot een bediening waar je alleen je smartphone voor nodig hebt. Verreweg de leukste keuze is die van het doek. Ga je voor een authentiek gestreept doek, of wil je liever voor een effen modekleur als zwart of antraciet? Bij Ambiance Zonwering kun je kiezen uit tal van kleuren en materialen.
Uitvoeringen
De aluminium markiezen zijn uit te voeren in de volledige kleurencollectie, bestaand uit de kleurgroepen Basic, Premium en Excellent. Deze groepen bevatten samen ruim 180 RAL-kleuren. Structuurlakken zijn mogelijk op aluminium markiezen. Daarnaast heeft u keuze uit de volledige doekcollectie. Door het gebruik van aluminium zijn meer modellen mogelijk in vergelijking met hout. Zo is er naast het standaard model, het petmodel en het klapmodel ook de mogelijkheid van standaard met gebogen hoeken, halfrond model, petmodel met gebogen hoeken en het baldakijn model.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment markiezen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
Terrasheater: Langer buiten zitten, ook als het weer even niet mee zit! Met de infrarood terrasheater is dat mogelijk. De wamte wordt via straling doorgegeven, daardoor is de warmte direct voelbaar bij het inschakelen van de heater!
aluminum markiezen 01
aluminum markiezen 02
aluminum markiezen 03
witvlak