Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Standaard screens

Downloads

Effectieve zonwering!
Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat men van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft. 
Kies voor kwaliteit!
Kiest u voor een screen, dan kiest u voor jarenlang plezier. Zware kwaliteit aluminium, hoogwaardige poedercoating, de beste doeken en Somfy-motoren garanderen deze kwaliteit. Bovendien wordt het doek volledig opgerold in de gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen weer en wind. Zon en nieuwsgierige blikken worden buiten gehouden met screens. De screens lopen strak langs het raam en nemen nauwelijks ruimte in.
Uitvoeringen
Alle screens worden voor iedere klant speciaal op maat gemaakt. Dankzij de keuze uit het de drie kleurgroepen (Basic, Premium, Excellent) past het screen bij iedere woning. Want met 180 RAL-kleuren en diverse krasvaste en vuilafstotende structuurlakken zit er altijd een kleur bij die past bij uw woning of project. 
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment screens heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
screens 01
screens 02
screens 03
screens 04
witvlak