fbpx
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
contact Jaleco-Havaro

Coronavirus: en nu?

Het coronavirus heeft ons allemaal flink in de greep en er zijn vergaande maatregelen genomen door de overheid. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best onze dienstverlening zo lang mogelijk voort te zetten en nemen wij onze verantwoordelijkheid enorm serieus.

 

Showroom: op afspraak!

U bent van harte welkom in onze showroom op afspraak voor een inspirerende en veilige winkelervaring. U kunt voor het maken van een afspraak gebruik maken van het afspraakformulier op onze website. U vindt deze op onze contactpagina. Op zondag en maandag is de showroom gesloten.

 

Leveringen gaan gewoon door

Verandert de situatie door maatregelen van de overheid of bij ons intern, dan brengen wij u hiervan op de hoogte via deze popup op onze website.

Wanneer onze mensen bij u op locatie werkzaam zijn zullen hij of zij de volgende maatregelen in acht nemen:
1. Er worden geen handen geschud;
2. er wordt gepaste afstand gehouden (minimaal 1,5 meter);
3. en de afleverbon wordt na goedkeuring van u door onze monteur ondertekend.

 

Richtlijnen RIVM

We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om zodoende de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

 

Vanwege corona maatregelen werken ook wij zoveel mogelijk thuis en is onze bezetting minimaal. Het kan daardoor voorkomen dat we telefonisch moeilijk bereikbaar zijn en dat het behandelen van uw aanvraag langer duurt dan gebruikelijk. Wij vragen hiervoor uw begrip. Het beste kunt u ons bereiken via één van de contactformulieren op de contactpagina van onze website.