fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Garagedeuren

 

Hörmann garagedeuren

Wij bieden garagedeuren van het Duitse merk Hörmann. Met ruim 80 jaar ervaring en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen is dit merk de nummer 1 in Europa. Met de innovatieve BiSecur SmartHometechnologie van Hörmann kunt u uw deuren en garagedeuren nog comfortabeler openen en sluiten. Verder leveren wij hoogwaardige stalen en aluminium voordeuren met veiligheidsuitrusting.

 

Sectionaaldeuren
Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in elke garageopening worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren.
sectionaal 02 sectionaal 03 sectionaal 04 sectionaal 06
Openslaande garagdeuren
Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk en eenvoudig uit garage of bijgebouw halen. Het type NT80-2 is ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.
openslaand 01 openslaand 02 openslaand 03 openslaand 04
Zijdelingse sectionaaldeuren
Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties: Anders dan kantel-, sectionaal- en garageroldeuren gaat deze deurconstructie niet naar boven open, maar naar de zijkant. Dat is een bijzonder voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om dingen op te bergen, of wanneer het deurblad om constructieve redenen niet onder het plafond kan lopen of gemonteerd kan worden.
zijdelings 01 zijdelings 02 zijdelings 03 zijdelings 05
Berry-kanteldeuren
De Berry-kanteldeur van Hörmann is de meest gekochte garagedeur in Europa. Dankzij uitstekende technische oplossingen en een kwaliteitsgarantie zonder compromissen krijgt u bij Hörmann 10 jaar garantie op alle Berry-kanteldeuren. Berry-kanteldeuren zijn er in vele uitvoeringen. Stalen deuren en massief houten deuren. Met verschillende motieven, kleuren en oppervlakken. Met beglazing of zonder.
berry 01 berry 06 berry 08 berry 04
Rollmatic
Roldeuren gaan verticaal open en vragen nauwelijks ruimte in de garage. Door hun constructieprincipes bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw geen rol. Voor inbouwsituaties met een kleine latei of kleine zijdelingse aanslagen is de RollMatic ook verkrijgbaar als buitenroldeur. De RollMatic OD-garagedeur overtuigt met een minimaal benodigde lateihoogte en is ideaal voor een renovatie wanneer er weinig ruimte is.
rollmatic 02 rollmatic 07 rollmatic 06 rollmatic 05
BiSecur SmartHome
Met de innovatieve BiSecur SmartHometechnologie van Hörmann kunt u uw deuren en garagedeuren nog comfortabeler openen en sluiten. Op elk uur, dag en nacht, vanaf elke plaats over de hele wereld, heel gemakkelijk met uw smartphone of tablet. Via internet of thuisnetwerk stuurt de BiSecur-gateway de commando’s door naar de draadloze BiSecur-ontvanger of aandrijvingen. Bovendien is BiSecur SmartHome heel veilig, eenvoudig te bedienen en kan voor veel toepassingen in de woning worden uitgebreid, zoals bijv. voor verlichting of elektrische apparaten.
bisecure 01 bisecure 04 bisecure 05 bisecure 07
Voordeuren
Welke stalen of aluminium voordeur u ook kiest, u kunt in elk geval genieten van de voordelen ten opzichte van houten en kunststof deuren, een hoge warmte-isolatiewaarde, een betrouwbare veiligheidsuitrusting, grote stabiliteit en effectieve geluidsisolatie. De voordeuren beschikken standaard over de inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting of de RC 3-veiligheidsuitrusting.
Hörmann voordeur 05 Hörmann voordeur 03 Hörmann voordeur 06 Hörmann voordeur 04
Advies nodig?
Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.