Acties bij Jaleco-Havaro zonwering
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
heater actie bij Jaleco

Het hele jaar rond genieten van uw huis en tuin?


De schemering valt. U luistert naar de avondgeluiden om u heen, onder uw luxe terrasoverkapping. De verlichting en de heater gaan aan en u schuift de glazen wand dicht, omdat het wat harder gaat waaien. Even later vallen de eerste regendruppels, maar dat is geen probleem, want u maakt in een paar seconden met de afstandsbediening een waterdicht dak door het kantelen van de lamellen. Dit is heerlijk ontspannen buiten leven.

In de winter ziet u vanachter het glas de sneeuw vallen. Hoe sprookjesachtig is dat? Door de heater blijft het heerlijk aangenaam in uw serre. In het voorjaar kunt u eerder genieten van het buitenleven, met een heater onder uw pergolazonwering of zonnescherm.

Nu extra voordelig genieten

Bij aanschaf van een terrasoverkapping of zonwering (vanaf € 2.500,-) ontvangt u een GRATIS heater Solamagic Eco+. U bent van harte welkom in onze inspirerende showroom op afspraak. U kunt dan met eigen ogen zien welke mooie oplossingen wij hebben om weersbestendig te kunnen genieten van uw huis en tuin.


afspraak maken

Actievoorwaarden:

• Bij aanschaf van een terrasoverkapping of zonwering (vanaf € 2.500,-) ontvangt u een gratis heater Solamagic Eco+ 1400 W t.w.v. € 366,-

• Inclusief BTW en exclusief montage

• Max. 1 heater per klant

• Niet geldig in combinatie met andere acties