fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Horren

Hordeuren
Downloads
unilux premium dealer

Voor intensief gebruik
Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moeten dus zeer degelijk zijn. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen!
Lange levensduur
Unilux hordeuren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het gaas in onze horren is zo doorzichtig mogelijk, maar moet wel zichtbaar blijven anders bestaat de kans dat er per ongeluk doorheen gelopen wordt. In onze hordeuren zit daarom zwart gaas. Montage van de hordeur op maat is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor u de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van uw kozijn en deur. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en hebben altijd een passende hor voor uw deur!
hordeur 02 hordeur 06 hordeur 05 hordeur 04
Vele mogelijkheden
Plisséhordeur: In onze Plisséfit plisséhordeur vouwt het gaas op. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze deurhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je deur. Onze plisséhordeur is de best verkochte deurhor in Nederland!
Vaste hordeur of schuifhordeur: Het gaas in deze hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze typen hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur wordt ook altijd helemaal op maat gemaakt. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik. Zo kun je bij het kopen van een hordeur dus ook rekening houden met je huisdier!
Rolhordeur: Gaas rolt op in een cassette. Een voordeel is dat deze deurhor minder ruimte inneemt, als budget oplossing soms geschikt voor deuren die niet veel gebruikt worden.
hordeur 03 hordeur 07 hordeur 08 hordeur 09
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment deurhorren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.