fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Horren

Raamhorren

Downloads

Geen omkijken
Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Alle raamhorren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen!
Lange levensduur
Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengd de levensduur. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor u de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van uw kozijn en raam. We maken altijd de hor op maat!
Vele mogelijkheden
Plisséhor voor het raam: In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.
Vaste hor voor het raam of inklemhor: Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.
Rolhor voor het raam: Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De Super+ is hierbij de luxere en de comfort de budget variant.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment raamhorren heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
unilux premium dealer
raamhor 02
raamhor 03
raamhor 04
raamhor 05
raamhor 06
raamhor 07
raamhor 08
raamhor 09
raamhor 10
raamhor 11