terrasoverkappingen en meer
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping kunt u niet alleen lekker lang buiten zitten, u vergroot ook meteen uw woonruimte op een stijlvolle manier. Binnen deze productgroep terrasoverkappingen bieden wij producten van het merk Renson, Weinor, Sunparadise en Axess.

 

Renson
Dankzij een Renson® Hi-End Lamellendak kun je nog meer genieten van je buitenruimte. De mogelijkheden om je te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn legio en de uitbreidings – en personalisatiemogelijkheden divers. Je tuin of terras wordt een verlengstuk van je huis zodat je met het grootste comfort tijd buiten kunt doorbrengen. Terrasoverkappingen van Renson zijn er met een horizontaal lamellendak of met een hellend doekdesign. Er zijn diverse opties mogelijk om onder meer zijelementen, verlichting en geluids- en verwarmingselementen te integreren. Meer informatie vind u in de brochure of kijk op Renson® Hi-End Outdoor Concepts. Of ga naar de online configurator om uw overkapping naar wens te configureren.
terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson
Weinor
Met de Weinor terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen. Met de drie basis dakvormen, de verschillende soorten zijbeglazing en deuren, diverse uitbreidingen zoals zonwering, verlichting en verwarming, is er een veelvoud aan mogelijkheden om de perfecte overkapping voor uw wensen te verwezenlijken.
weinor terrasoverkapping terrasoverkapping 02 terrasoverkapping 03 terrasoverkapping 04
Sunparadise
Sunparadise levert overkappingen en serre's, maar ook glassystemen voor het afsluiten van uw terrasoverkapping, serre of balkon. Breed toepasbare beglazingssystemen voor volledig glazen schuifwanden, stapelwanden en vouwwanden. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is er voor iedere situatie een geschikt systeem.
balkonbeglazing 01 balkonbeglazing 02 balkonbeglazing 08 balkonbeglazing 09
Axess
Axess is één van de belangrijkste Europese spelers in de branche van uitschuifbare overkappingen. Zij streven naar functionaliteit en stijl en vervaardigen maatwerk met de grootste zorg en met oog voor esthetiek en leefbaarheid rond uw terras. Ingenieuze oplossingen en technologische patenten geven u de zekerheid dat de investering in de overkapping de moeite waard zal zijn en veel aangename momenten zal brengen.
Axess Corso terrasoverkapping Axess Corso terrasoverkapping Axess Corso terrasoverkapping Axess Corso terrasoverkapping
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.