fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Met een terrasoverkapping kunt u niet alleen lekker lang buiten zitten, u vergroot ook meteen uw woonruimte op een stijlvolle manier. Binnen de productgroep terrasoverkappingen bieden wij producten van het merk Renson, Weinor en Sunparadise.

renson terrasoverkapping
Dankzij een Renson® Hi-End Lamellendak kun je nog meer genieten van je buitenruimte. De mogelijkheden om je te beschermen tegen wind, zon, regen of koude zijn legio en de uitbreidings – en personalisatiemogelijkheden divers. Je tuin of terras wordt daardoor een natuurlijk verlengstuk van je huis zodat je in optimale omstandigheden, met het grootste comfort, tijd buiten kunt doorbrengen.

Renson® Hi-End Outdoor Concepts
weinor terrasoverkapping 01
Terrasplezier tot ver in de herfst. Met de Weinor terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.
ittalum schuifdak 01
Het schuifdak van Ittalum is een volwaardige terrasoverkapping met als belangrijkste verschil dat het dak uit schuifbare panelen bestaat. Hierdoor kan het dak volledig geopend worden!
sunparadise balkonbeglazing
Sunparadise levert overkappingen en serre's, maar ook glassystemen voor het afsluiten van uw terrasoverkapping, serre of balkon. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is er voor iedere situatie een geschikt systeem.