fbpx
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Categorie Carports - Downloads

 

Carports

Binnen de productgroep carports bieden wij producten van het merk Renson en BOOG. Stijlvolle overkappingen die je wagen beschermt tegen de weersomstandigheden.

 

Renson Algarve Canvas Carport
Deze carport springt eruit op esthetisch vlak, dankzij de slanke aluminiumstructuur en een stevig vast dak. De minimalistische en strakke carport biedt tal van afwerkingsopties, van led-verlichting tot vaste wanden. Alle technieken zijn volledig onzichtbaar weggewerkt: van schroefverbindingen tot en met waterafvoer. Renson biedt een stijlvol totaalpakket aan outdoor oplossingen: De Algarve Canvas maakt het mogelijk om je carport en je terrasoverkapping in hetzelfde design te laten uitwerken. Ga naar de online configurator om uw carport naar wens te configureren.
renson carport renson carport renson carport renson carport
BOOG Carport
De stijlvolle en vooruitstrevende producten van Boog kenmerken zich door Hollandse kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Door het uniek en ruimschoots bewezen concept kan een Boog overkapping elke vergelijking op prijs en kwaliteit aan. Boog ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige overkappingsystemen voor ieder woonhuis of bedrijfspand. In alle producten wordt de combinatie tussen aluminium en glas met succes toegepast. Dit zorgt voor duurzame producten en een stijlvolle uitstraling.
boog carport boog carport boog carport boog carport
Advies nodig?
Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.