Lamellendaken voor de tuin
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Ervaar het buitengenieten!
Downloads Lamellendaken

 

Renson lamellendaken

Met een lamellendak heeft u een terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak en maakt u van uw terras een aangename buitenplaats, het hele jaar door. Renson biedt drie verschillende typen lamellendaken. Bescherm uzelf van overmatig zonlicht, regen, wind of koude en geniet!

 

Optimaal comfort
De gepatenteerde lamellen van de Renson lamellendaken zijn zo ontwikkeld dat, indien de lamellen opendraaien na een regenbui, het water afgevoerd wordt naar de zijkant, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De zijden kunnen voorzien worden van beweegbare wandelementen die aanvullende beschutting realiseren. De overkapping kan voorzien worden van verlichting, verwarming, luidsprekers en een regen-en windsensor. Ga naar de online configurator om uw overkapping naar wens te configureren.
lamellendak 01 lamellendak 02 lamellendak 03 lamellendak 04
Modellen
De Camargue is een volledig afsluitbare pergola met kantelbare lamellen. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Camargue wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt. De Algarve is een Designvolle terrasoverkapping met kantelbare lamellen! Deze eenvoudige en praktische terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen realiseert u de ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. De Algarve Roof is een zonwerend dak met kantelbare lamellen integreerbaar in bestaande constructie.
lamellendak 05 lamellendak 06 lamellendak 07 lamellendak 08
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.