fbpx
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Categorie Schuifschermen - Downloads

 

Schuifschermen

Schuifschermen fungeren als isolatie, en geven het gebouw extra uitstraling. Door het vele glas in de moderne architectuur is een adequate bescherming tegen de zon en een zekere privacy belangrijk om het comfort binnen te garanderen. Onze schuifschermen van Renson komen daaraan tegemoet en geven het gebouw tegelijkertijd een exclusief uiterlijk.

 

Renson Cilium
Cilium is een dynamische zonwering van Renson die kan worden omgevormd van verticale zonwering vóór het raam naar horizontale, openstaande positie boven het raam. Cilium is standaard verkrijgbaar met bekleding en zonder bekleding. Het kan discreet geïntegreerd worden in gevels met identieke bekleding of als afzonderlijk element voor een raam worden opgebouwd. Cilium is volkomen roestvrij, bestaat hoofdzakelijk uit aluminium en is verkrijgbaar in geanodiseerde of gepoederlakte uitvoering. Het wordt aangedreven met motor (230V) en tandriemsysteem.
schuifscherm renson cilium schuifscherm renson cilium schuifscherm renson cilium schuifscherm renson cilium
Renson Loggia
De Loggia schuifpanelen zijn ideaal om je carport of terrasoverkapping te personaliseren. Het vormvaste aluminium kader van de verschuifbare panelen kun je invullen met lamellen of een canvasdoek. Je kunt onder meer kiezen tussen panelen met vaste of kantelbare, horizontale lamellen die onder een hoek in een aluminium frame gemonteerd zijn. Verder kun je kiezen voor rechthoekige, vaste lamellen, of een vast paneel in een geweven structuur. Om je overkapping met schuifdeuren af te werken kun je eveneens opteren voor de verticale houten latjes. Tot slot is een volledig overspannen canvasdoek mogelijk. Ga naar de online configurator om uw overkapping met schuifschermen naar wens te configureren.
schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia schuifpaneel renson loggia
Advies nodig?
Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.