fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Terrasoverkappingen
Downloads


De ideale terrasoverkapping!
Terrasoverkappingen van Renson zijn er met een horizontaal lamellendak of met een hellend doekdesign. Binnen het hoogwaardige gamma van Renson overkappingen is het mogelijk om de overkapping perfect bij uw wensen te laten aansluiten! Er zijn opties om alles naadloos binnen de structuur te integreren, of waarbij optionele elementen opgebouwd worden op de aluminium structuur. Passend op de vaste architectuur, geplaatst aan uw gevel als uitbreiding of uitbouw, of losstaand in uw tuin.
Persoonlijke wensen
Bij alle overkappingen zijn diverse opties mogelijk om onder meer zijelementen, verlichting en geluids- en verwarmingselementen te integreren.
terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson
Horizontaal design
Camargue: Roteerbaar lamellendak. Deze innovatieve en modulair opstelbare terrasoverkapping kan aangevuld worden met perfect geïntegreerde zijelementen.
Camargue Skye: Roteerbaar en openschuifbaar lamellendak. Een volledig afsluitbare terrasoverkapping met kantelbare en openschuivende aluminium lamellen. Ook hier kunnen zijelementen perfect onzichtbaar geïntegreerd worden.
Algarve: Een horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare aluminium lamellen. Zijelementen zijn mogelijk in opbouw.
Algarve Canvas: Overkapping met vast dak, esthetisch afgewerkt met spanplafond met Fixscreen technologie.
Aero: Horizontaal zon- en waterwerend dak met kantelbare lamellen, perfect integreerbaar in nieuwe of bestaande constructies.
Aero Skye: Aero Skye met roteerbare en openschuifbare lamellen waardoor een panoramisch zicht ontstaat. Bij Aero Skye Dual schuiven de lamellen open vanuit het center zonder storende dwarsprofielen voor overspanningen tot 11,75 m.
terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson terrasoverkapping renson
Hellend design
Lagune: Openschuifbaar Fixscreendak. Deze terrasoverkapping heeft een zon-, water- en windwerend lichtdoorlatend doek in de dakstructuur. Zijelementen kunnen naadloos geïntegreerd worden.
Lapure: Minimalistische overkapping met water-, wind- en zonwerend screendak en open panoramisch zicht. Zijelementen zijn mogelijk in opbouw.
Toscane: De innovatie voor grotere oppervlaktes: het vouwdak biedt beschutting tegen water, wind en zon. Zijelementen kunnen perfect geïntegreerd worden.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasoverkappingen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.