Textieldaken voor horeca en terras
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Textieldaken

Met een textieldak combineert u het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. De uitschuifbare textiele terrasoverkapping van Weinor biedt met de solide staander constructie betrouwbare zonwering op plaatsen met meer wind. Het textieldak van Renson komt in twee types; één met waterafvoer, zelfs in halfopen stand, via zijgeleiders en kolommen. En een tweede met een dakoversteek tot voorbij de kolommen om zo optimaal te kunnen genieten van de beschaduwing.

 

Weinor textieldaken
Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker gebruik van uw terras. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.
weinor plaza viva weinor_plaza_viva_vertitex weinor plaza viva weinor plaza viva
Renson textieldaken
De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping Lapure bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel. Wanneer het dak gesloten is, biedt de Lapure beschutting tegen zon, wind en regen. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort. Uw Lapure is voorzien van een innovatief waterdicht, zonwerend en lichtdoorlatend doek in het dak. Ga naar de online configurator om uw overkapping naar wens te configureren.
renson lapure renson lapure renson lapure renson lapure
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.