fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Renson textieldaken
Downloads


Stijlvol en minimalistisch!
De stijlvolle en minimalistische terrasoverkapping Lapure® bestaat uit een zon- en waterwerend screendak dat rust op elegante, discrete aluminium kolommen (zonder storende laterale verbinding) en verankerd is aan een bestaande gevel.
Geen last van zon of regen!
Wanneer het dak gesloten is, biedt de Lapure® beschutting tegen zon, wind en regen. Bij een open dak kan men genieten van de zon terwijl de lichte structuur visueel niet stoort.
textieldak 01 textieldak 02 textieldak 03 textieldak 04
Verschillend types
De Lapure® komt in twee types; optie 1 met waterafvoer, zelfs in halfopen stand, via zijgeleiders en kolommen. En optie 2 met een dakoversteek tot voorbij de kolommen om zo optimaal te kunnen genieten van de beschaduwing. Hierdoor kan men toch genieten van voldoende schaduw, bijvoorbeeld bij een laagstaande zon (installaties aan een westgevel). Een ‘gekoppelde’ versie is ook mogelijk (optie 3) van beide types zodat men twee daken perfect naast elkaar kan plaatsen om zo grote afmetingen te overspannen (1 kolom bij koppeling). Beschikbaar in structuurlak en in alle standaard RAL kleuren. Uw Lapure is voorzien van een innovatief waterdicht, zonwerend en lichtdoorlatend doek in het dak. De doeken zijn aan 1 zijde gecoat met een waterdichte coating die UV bestendig is. Dit doek is verkrijgbaar in 10 kleuren waaronder 3 exclusieve Renson-kleuren.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment textieldaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.