fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Weinor textieldaken
Plaza Viva – De textiele pergola-zonwering
Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.
textieldak 01 textieldak 04 textieldak 05 textieldak 06
Product highlights
Optionele telescoopstaander voor regenafvoer: Om regenwater betrouwbaar van het doek van de Plaza Viva te laten lopen, dient zowel de zonwering op minimaal 4° gemonteerd te worden en de optionele telescoopstaander dient met een slinger verlaagd te worden.
Muurconsole met losse lagers: Bij het verlagen van het zonnescherm met de optionele telescoopstaander wordt de volledige installatie ontlast door de losse lagers van de muurconsole.
Compensatiescharnier: Dankzij het compensatiescharnier aan de telescoopstaander kan de zonneschermconstructie bij het verlagen flexibel worden aangepast aan de veranderde hoek.
Varianten OptiStretch en Stretch: Bij de variant OptiStretch is het doek aan vier kanten strak gespannen. Het voordeel: een bijzonder strak doek en geen lichtspleet aan de zijkanten. De basisversie Stretch is tweezijdig gespannen en heeft een lichtspleet tussen doek en zijprofiel. Bij beide varianten zorgt een sterk spansysteem voor een gelijkmatige doekstand.
Doek en techniek beschermd in de cassette: De rondom gesloten en robuuste zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting betrouwbaar tegen de weersomstandigheden.
Gepatenteerd loopwerksysteem en uiterst innovatief spansysteem: Het spansysteem van de Plaza Viva zorgt voor een duurzaam strak doek. De nieuwe platte kabel is bijzonder stil en duurzaam, het beproefde weinor loopwerk overtuigt dankzij het geluidsarm in- en uitschuiven dat het materiaal ontziet.
Optioneel geïntegreerde LED-verlichting: Met de optionele LED-verlichting met aangenaam warmwit licht creëert u ook 's avonds een gezellige atmosfeer op uw terras.
Volant Plus-optie: Bij laagstaande zon in de avond biedt de optionele Volant Plus de perfecte bescherming tegen verblinding. De Volant Plus kan met de slinger omlaag worden gedraaid en biedt dan aanvullend betrouwbare bescherming tegen inkijk.
Voor hoge windbelastingen: De Plaza Viva wordt gekenmerkt door een hoge windbestendigheid. Zo is zij eenvoudig bestand tegen belastingen tot windkracht 6 volgens Beaufort.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment textieldaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.