fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Met een mooi en kwalitatief terras kunt u extra klanten ontvangen en zo extra inkomsten genereren. Windschermen zijn dan ook niet zomaar een uitgave, maar een verstandige investering. Wij bieden een totaaloplossing voor zowel horecagelegenheden, privé terrassen, balkons, verplaatsbare schermen, dakterrassen en specials. Daarbij maken wij gebruik van windschermen van superieure kwaliteit van het merk Haco, dat al meer dan 35 jaar actief is op de Nederlandse markt. Binnen de productgroep vaste windschermen bieden wij de volgende producten:

windscherm alkmaar
Een modern vormgegeven windscherm bestaande uit 1 onderpaneel en 1 bovenpaneel.
windscherm boxtel
De klassieker onder de windschermen met een vrolijk maar sfeervol uiterlijk, bestaande uit 1 onderpaneel en afhankelijk van de breedte kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 glasramen met ronde bovenzijde.
windscherm Florence
De designtopper met een fraaie bloembak in combinatie met een solide glasplaat voor optimaal doorzicht.
windscherm Leeuwarden
Dit windscherm heeft een modern uiterlijk, waarbij de glasplaat elegant is gebogen en boven de bovenste profielen uitsteekt.
windscherm Maastricht
Een windscherm met een modern en strak uiterlijk en optimaal doorzicht.
windscherm Middelburg
Moderne en strakke windschermen zonder profielen in het midden of aan de bovenzijde.
windscherm rotterdam
Strak vormgegeven windscherm met vele toepassingen, bestaande uit een onder-, midden- en bovenpaneel.
windscherm utrecht
Een modern vormgegeven windscherm met een stevig en robuust uiterlijk, bestaande uit 1 onderpaneel en 1 bovenpaneel zonder bovenligger.
windscherm monaco
Een scherm met een exclusief, stijlvol, doch zeer stabiel voorkomen. Net als bij model Versailles maken we hier gebruik van RVS-staanders.