fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Maastricht
Optimaal zicht!
Dit windscherm heeft een modern en strak uiterlijk met een optimaal doorzicht, wat een vrij uitzicht geeft op de omgeving. Daarnaast heeft het het comfort van een volledig winddicht scherm. Dit scherm leent zich ook prima voor het balkon, een nette afscheiding tussen u en de buren.
Uitvoeringen
Dit windscherm is rondom uitgevoerd in solide aluminium profielen met poedercoating in de gewenste RAL-kleur. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien.
windscherm Maastricht 01 windscherm Maastricht 02 windscherm Maastricht 03 windscherm Maastricht 04
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!