fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Monaco
Exclusief en stijlvol!
Een scherm met een exclusief, stijlvol, doch zeer stabiel voorkomen. Er wordt, net als bij model Versailles, gebruik gemaakt van RVS-staanders. De staanders van Monaco hebben een afmeting van 6 x 6 cm en krijgen hierdoor een zeer robuuste, stoere uitstraling.
windscherm Monaco 01 windscherm Monaco 02 windscherm Monaco 03 windscherm Monaco 04
Uitvoeringen
Dit windscherm wordt samengesteld uit een glasplaat van 8 mm dik veiligheidsglas, RVS-staanders en -klembeugels. Door deze beugels, welke in het hart van de staanders worden gemonteerd, ontstaat in veel gevallen een wand zonder kieren. U heeft dus geen last meer van wind en ook de tocht is door het kierloze systeem nihil. De staanders kunnen op een vlakke ondergrond geplaatst worden middels een voetplaat, maar kunnen ook verlengd worden t.b.v. montage in de grond. De voetplaat kan optioneel worden afgedekt middels een fraaie RVS-afdekkap. Wij kunnen de glasplaten ook voor u bedrukken met een aantal standaarddecors en in 5 verschillende standaardkleuren. Door deze bedrukking creëert u meer privacy, zodat ongewenste inkijk wordt geminimaliseerd. Naast het gebruik in de tuin, bij uw recreatiewoning of op uw horecaterras, kunnen wij model Monaco ook toepassen op dakterrassen en balkons. Ook leveren wij afsluitbare deuren.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!