fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Utrecht
Downloads


Stevig en robuust!
Een modern vormgegeven windscherm met een stevig en robuust uiterlijk. Het scherm bestaat uit 1 onderpaneel en 1 bovenpaneel zonder bovenligger, waarbij u onderin de keuze heeft uit verschillende materialen zoals (helder of gezuurd) glas, aluminium of het fraaie, duurzame composiet. Composiet heeft wel de uitstraling van hout, maar het voordeel van onderhoudsvrij kunststof. Het bovenpaneel wordt standaard voorzien van gehard veiligheidsglas, maar indien gewenst kan dit paneel ook voorzien worden van een ander materiaal.
Uitvoeringen
Uitvoering in solide aluminium profielen met poedercoating in gewenste RAL-kleur. De schermen worden gemaakt in drie standaard breedte maten en 2 standaard hoogte maten, en 3 standaardkleuren. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit kwalitatief hoogwaardige windscherm wordt van veiligheidsglas voorzien.
windscherm Utrecht 01 windscherm Utrecht 02 windscherm Utrecht 03 windscherm Utrecht 02
Verrijdbaar
Dit model windschermen kan verrijdbaar gemaakt worden. Daarmee creëert u de mogelijkheid om de schermen daar te zetten waar u het op dat moment nodig heeft. De schermen kunnen ook gekoppeld worden, waardoor u meerdere schermen tegelijk kunt verplaatsen. Door het maken van een (schuine) hoek wordt de opstelling stabieler en dus veiliger. Onder de schermen worden zeer stabiele wielen van hoogwaardige kwaliteit geplaatst die voorzien zijn van een rem. Wegrijden van de schermen wordt hiermee voorkomen. Overigens willen wij u erop wijzen dat er nooit een garantie op omvallen kan worden gegeven en u altijd ‘oog op de schermen’ dient te houden. Ook raden wij het opstellen van de schermen, indien u niet aanwezig bent, ten zeerste af.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment windschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom!