Fiberon composiet terrasplanken
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Ervaar het buitengenieten!
Downloads Vlondervloeren


 

Vlondervloeren

Composiet terrasplanken van Fiberon vangen de warmte en uitstraling van natuurlijk en exotisch hardhout, tot aan subtiele kleurtinten, gevarieerde nerfstructuren en rijke kleurpaletten. Ze zijn makkelijk te onderhouden. Onze gepatenteerde PermaTech®-beschermlaag beschermt tegen morsen, vlekken en UV-straling, terwijl de solide composietconstructie betekent dat er geen versplintering, scheuring of rotting optreedt. Fiberon biedt 25 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring. Composiet terrasplanken van Fiberon zijn vrij van giftige chemische stoffen en zijn duurzaam geproduceerd.

 

Symmetry
Symmetry terrasplanken hebben een meer willekeurige, natuurlijke nerfstructuur dan andere terrasplanken. Er zijn geen zichtbare herhalingen of makkelijk te herkennen patronen, wat de terrasplanken een natuurlijkere, authentiekere houtuitstraling geeft. Symmetry terrasplanken zijn verkrijgbaar in vier kleuren; Burnt Uber, Cinnabar, Graphite en Warm Sienna.
terrasplanken 02 terrasplanken 04 terrasplanken 05 terrasplanken 06
Horizon
Als u een open ruimte onder uw terras hebt, zorgt een omkeerbare plank zoals Horizon voor een schoon, afgewerkt uiterlijk, zowel aan de bovenkant als aan de onderkant. Horizon terrasplanken zijn stoer en dramatisch, en bieden rijke kleuren, elegante vleugen en duidelijke nerfstructuren. Horizon terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee kleuren; Ipé en Castle Gray.
terrasplanken 02 terrasplanken 03 terrasplanken 05 terrasplanken 06
Pro-Tect Plus
Pro-Tect Plus terrasplanken zijn de perfecte mix van een goede uitstraling, geweldige prestaties en gemakkelijk onderhoud! Pro-Tect Plus terrasplanken hebben een duidelijke, ruwe nerfstructuur wat zorgt voor een verbeterde slipbestendigheid. Pro-Tect Plus terrasplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren; Earl Grey, Espresso en Latte.
terrasplanken 03 terrasplanken 04 terrasplanken 05 terrasplanken 06
Xtreme & Xtreme Wide
Geniet van de uitstraling van natuurlijk hardhout, met de extra bescherming van een zeer slipvast oppervlak. Xtreme is bestand tegen water, wind, zon en lol. Deze duurzame terrasplanken hoeven nooit te worden gezandstraald, gebeitst of opnieuw afgewerkt! Xtreme terrasplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren; Teak, Acorn Brown en Aspen Grey. De Xtreme Wide terrasplanken zijn er in twee kleuren; Acorn Brown en Aspen Grey.
terrasplanken 03 terrasplanken 01 terrasplanken 04 terrasplanken 05
Traditional
Traditional terrasplanken zijn de standaard in HKC-terrasproducten en geven u het gevoel van natuurlijk hardhout met een splintervrije plank van een alternatief voor hout. De ene kant van deze duurzame, onafgesloten composiet heeft een natuurlijke houtstructuur, en de andere kant de fijne ribbeling van conventionele terrasplanken. Traditional terrasplanken zijn verkrijgbaar in de kleur Silvergrey.
terrasplanken 04 terrasplanken 05 terrasplanken 03 terrasplanken 06
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.