fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Symmetry
Prachtig gebalanceerd
Het prachtige uiterlijk van natuurlijk hout is niet te ontkennen; de geavanceerde composiettechnologie niet te verslaan. Verzadigde kleuren met tinteffecten geven een authentieke uitstraling die u nergens anders vindt. Dit is natuur en wetenschap in perfecte harmonie. Dit is Symmetry!
Lange levensduur
Fiberon-terrasplanken zijn makkelijk te onderhouden. Onze gepatenteerde PermaTech®-beschermlaag beschermt tegen morsen, vlekken en UV-straling, terwijl de solide composietconstructie betekent dat er geen versplintering, scheuring of rotting optreedt. De composietterrassen van Fiberon hebben lage onderhoudskosten. Fiberon biedt 25 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring.
terrasplanken 02 terrasplanken 04 terrasplanken 05 terrasplanken 06
Veilig en duurzaam
Composiet terrasplanken van Fiberon bevatten gerecycled plastic en afval van houtzagerijen: voldoende voor het voorkomen van 60.000 ton afval per jaar. In tegenstelling tot hout voorkomen onze composietmaterialen verdere ontbossing en zijn deze bovendien vrij van giftige chemische stoffen en zijn duurzaam geproduceerd.
Kleurkeuze
Symmetry terrasplanken zijn verkrijgbaar in vier kleuren; Burnt Uber, Cinnabar, Graphite en Warm Sienna.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasplanken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.