fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Xtreme & Xtreme Wide terrasplanken
Klaar voor de echte wereld
Xtreme terrasplanken zijn een geweldige stap voorwaarts voor composiet terrasplanken van hoge kwaliteit en met weinig onderhoud. Met de innovatieve PermaTech-beschermlaag op drie kanten is Xtreme bestand tegen water, wind, zon en lol. Deze duurzame terrasplanken hoeven nooit te worden gezandstraald, gebeitst of opnieuw afgewerkt!
Lange levensduur
Fiberon-terrasplanken zijn makkelijk te onderhouden. Onze gepatenteerde PermaTech®-beschermlaag beschermt tegen morsen, vlekken en UV-straling, terwijl de solide composietconstructie betekent dat er geen versplintering, scheuring of rotting optreedt. De composietterrassen van Fiberon hebben lage onderhoudskosten. Fiberon biedt 25 jaar garantie tegen vlekken en verkleuring.
terrasplanken 03 terrasplanken 01 terrasplanken 04 terrasplanken 05
Veilig en duurzaam
Composiet terrasplanken van Fiberon bevatten gerecycled plastic en afval van houtzagerijen: voldoende voor het voorkomen van 60.000 ton afval per jaar. In tegenstelling tot hout voorkomen onze composietmaterialen verdere ontbossing en zijn deze bovendien vrij van giftige chemische stoffen en zijn duurzaam geproduceerd.
Kleurkeuze
Xtreme terrasplanken zijn verkrijgbaar in drie kleuren; Teak, Acorn Brown en Aspen Grey. de Xtreme Wide terrasplanken zijn er in twee kleuren; Acorn Brown en Aspen Grey.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment terrasplanken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw situatie. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.