Vouwdaken met vele mogelijkheden
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Ervaar het buitengenieten!
Downloads Vouwdaken


 

Vouwdaken

Met een vouwdak combineert u het beste van twee werelden; de flexibiliteit van een zonnescherm in combinatie met de stevige constructie van een terrasoverkapping. Het vouwdak van Renson is de innovatie voor grotere oppervlakten. Het biedt beschutting tegen water, wind en zon. Zijelementen kunnen perfect geïntegreerd worden. De Weinor pergola-zonwering PergoTex II is een flexibel inzetbaar vouwdak en biedt bescherming tegen wind, regen en uv-straling.

 

Renson vouwdaken
De Toscane wordt aan de gevel gemonteerd en is een strakke, modulaire terrasoverkapping waarbij het uitschuifbaar vouwdak wordt aangedreven door gepatenteerde technologie. Met z'n openschuifbaar waterafstotend doek in het dak beschermt de Toscane het hele jaar door tegen zon, regen en wind. De Toscane kan volledig afgesloten worden met zijelementen. Extra zon- en windwerend is de geïntegreerde Fixscreen doekzonwering aan voor- en zijkanten. Of je kiest voor een persoonlijk accent of privacy met de Loggia-schuifpanelen, verkrijgbaar in een volledig aluminium afwerking, met doek of met houten lamellen. Ook volledige glazen schuifwanden zijn mogelijk te integreren in de Toscane overkapping. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Toscane wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.
vouwdak 01 vouwdak 03 vouwdak 04 vouwdak 05
Weinor vouwdaken
De Weinor pergola-zonwering PergoTex II beschermt tegen wind, regen en uv-straling, maar geeft ook het openlucht gevoel en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Wanneer u wilt genieten van de zon, is een druk op de knop genoeg, en het doek vouwt zich op. Het PergoTex II cabrio-vouwsysteem is regendicht, windstabiel en compleet in te sturen. Gecontroleerde waterafvoer van het alu-doekbeschermdak zijdelings via de transportprofielen in de grote dakgoot aan de voorzijde. Naar wens zijn dimbare high-power LED-spotjes in de dwarsstijlen te integreren. Alu-doekbeschermdak als kamerprofiel werkt geluidsdempend bij regen. Uitbreiden en naderhand toepassen van bijv. glazen onderbouwelementen en verticale zonwering is met de PergoTex II heel eenvoudig.
vouwdak 01 vouwdak 02 vouwdak 03 vouwdak 04
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.