fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Renson vouwdaken
Downloads


Veelzijdige terrasoverkapping!
De Toscane wordt aan de gevel gemonteerd en is een strakke, modulaire terrasoverkapping waarbij het uitschuifbaar vouwdak aangedreven door gepatenteerde technologie. Met z'n openschuifbaar waterafstotend doek in het dak beschermt de Toscane het hele jaar door tegen zon, regen en wind.
Volledig afsluitbaar
De Toscane kan volledig afgesloten worden met zijelementen voor extra bescherming en privacy. Extra zon- en windwerend is de geïntegreerde Fixscreen doekzonwering aan voor- en zijkanten. Of je kiest voor een persoonlijk accent of privacy met de Loggia-schuifpanelen, verkrijgbaar in een volledig aluminium afwerking, met doek of met houten lamellen.  Ook volledige glazen schuifwanden zijn mogelijk te integreren in de Toscane overkapping.
vouwdak 01 vouwdak 03 vouwdak 04 vouwdak 05
Strak geheel
Alle zijelementen, bedrading en bevestingselementen worden subtiel en praktisch onzichtbaar geïntegreerd in de aluminium structuur. RENSON® combineert met deze terrasoverkapping dus z’n gekende kwaliteit en design met de vouwdaktechnologie, en dat in grote afmetingen tot 6,5 m diep en 13 m breed.
Doordacht design
Aan de kwaliteit van de afwerking werd veel aandacht besteed. Bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar, en alle elektrische kabels zijn weggewerkt. Ook onzichtbare grondbevestiging is mogelijk. Door de toegepaste topmaterialen en het ontwerp van de Toscane® wordt het onderhoud beperkt tot een minimum, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid gegarandeerd wordt.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment vouwdaken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.