Haco windschermen voor iedere situatie
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Haco windschermen

Met een mooi en kwalitatief terras kunt u extra klanten ontvangen en extra inkomsten genereren. Wij bieden een totaaloplossing voor zowel horecagelegenheden, privé terrassen, balkons, verplaatsbare schermen, dakterrassen en specials. Daarbij maken wij gebruik van windschermen van superieure kwaliteit van het merk Haco, dat al meer dan 35 jaar actief is op de Nederlandse markt.

 

Alkmaar
Een modern windscherm met een stevig en robuust uiterlijk. Het scherm bestaat uit 1 onderpaneel en 1 bovenpaneel waarbij u onderin de keuze heeft uit verschillende materialen zoals glas, aluminium of composiet. Het bovenpaneel wordt standaard voorzien van gehard veiligheidsglas, maar indien gewenst kan dit paneel ook voorzien worden van een ander materiaal. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm alkmaar 02 windscherm alkmaar 03 windscherm alkmaar 04 verrijdbaar windscherm 02
Boxtel
De klassieker onder de windschermen met een vrolijk maar sfeervol uiterlijk. Het scherm bestaat uit 1 onderpaneel en afhankelijk van de breedte kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 glasramen met ronde bovenzijde. Deze windschermen zijn samen te stellen met diverse combinaties van glas, aluminium of composiet. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm boxtel 02 windscherm boxtel 03 verrijdbaar windscherm 01 verrijdbaar windscherm 04
Florence
De designtopper onder de windschermen met een fraaie bloembak in combinatie met een solide glasplaat voor optimaal doorzicht. Door het plaatsen van planten en groen in de bloembakken heeft u met dit windscherm de mogelijkheid een natuurlijk beleving te creëren op uw terras. U heeft bij dit type keuze uit composiet in verschillende kleuren. De basis bestaat uit een stevige gegalvaniseerde bodem. De binnenbak is van aluminium. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm florence 01 windscherm florence 02 windscherm florence 03 windscherm florence 04
Leeuwarden
Dit windscherm heeft een modern uiterlijk, waarbij de glasplaat elegant is gebogen en boven de bovenste profielen uitsteekt. Het onderpaneel van dit windscherm kunt u voorzien van glas, aluminium of composiet. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm Leeuwarden 01 windscherm Leeuwarden 02 windscherm Leeuwarden 03 windscherm Leeuwarden 04
Maastricht
Dit windscherm heeft een modern en strak uiterlijk met een optimaal doorzicht. Daarnaast heeft het het comfort van een volledig winddicht scherm. Dit scherm leent zich prima voor het balkon. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm Maastricht 01 windscherm Maastricht 02 windscherm Maastricht 03 windscherm Maastricht 04
Middelburg
Modern en strak windscherm met veel glas voor optimaal doorzicht zonder profielen in het midden of aan de bovenzijde. Het comfort van een volledig winddicht scherm in combinatie met een optimaal doorzicht. Het windscherm is ook geschikt voor plaatsing bovenop een muur of afscheiding. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. Dit model windschermen kan niet verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm Middelburg 01 windscherm Middelburg 02 windscherm Middelburg 03 windscherm Middelburg 04
Rotterdam
Dit windscherm is strak vormgegeven en heeft vele toepassingen. Dit windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of composiet. Het terrasscherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm Rotterdam 02 windscherm Rotterdam 02 windscherm Rotterdam 03 verrijdbaar windscherm 03
Utrecht
Een modern vormgegeven windscherm met een stevig en robuust uiterlijk. Het scherm bestaat uit 1 onderpaneel en 1 bovenpaneel zonder bovenligger, waarbij u onderin de keuze heeft uit verschillende materialen zoals glas, aluminium of composiet. Het bovenpaneel wordt standaard voorzien van gehard veiligheidsglas, maar indien gewenst kan dit paneel ook voorzien worden van een ander materiaal. Het scherm kan worden voorzien van fraaie sfeerverlichting. Dit model kan ook verrijdbaar gemaakt worden.
windscherm Utrecht 01 windscherm Utrecht 02 windscherm Utrecht 03 windscherm Utrecht 02
Monaco
Een scherm met een exclusief, stijlvol, doch zeer stabiel voorkomen. Dit windscherm wordt samengesteld uit een glasplaat van 8 mm dik veiligheidsglas, RVS-staanders en -klembeugels. Door het kierloze systeem, heeft u geen last meer van wind en ook de tocht is nihil. De voetplaat kan optioneel worden afgedekt middels een fraaie RVS-afdekkap. De glasplaten zijn te bedrukken met een aantal standaarddecors en in 5 verschillende standaardkleuren. Dit model is ook toepasbaar op dakterrassen en balkons. Ook leveren wij afsluitbare deuren.
windscherm Monaco 01 windscherm Monaco 02 windscherm Monaco 03 windscherm Monaco 04
Arnhem
Windscherm Arnhem is perfecte als u op zoek bent naar een flexibele toepassing, waarbij u gemakkelijk het bovenste deel van het windscherm naar beneden kunt kantelen. Het windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u de keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of composiet. Het is voorzien van een robuust scharnier over de volle breedte van het windscherm om één van de panelen te kantelen. Sfeerverlichting is optioneel.
windscherm Arnhem 01 windscherm Arnhem 02 windscherm Arnhem 03 windscherm Arnhem 04
UpDown
Het perfecte windscherm als u op zoek bent naar een flexibele toepassing, waarbij u gemakkelijk een deel van het windscherm naar beneden kunt schuiven. Het bovenste deel van dit windscherm schuift door middel van een solide glijprofiel met afgeschermde gasveren over de volle hoogte van het scherm. Het windscherm bestaat uit een onder-, midden- en bovenpaneel, waarbij u de keuze heeft uit verschillende combinaties van glas, aluminium of composiet. De optionele sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance op uw terras.
windscherm UpDown 01 windscherm UpDown 02 windscherm UpDown 03 windscherm UpDown 04
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.