Rolluiken
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Downloads Rolluiken


 

Functioneel en decoratief

Wij voeren een breed assortiment rolluiken van het merk Roma. Rolluiken zijn meer dan zonwering. Ze dempen geluid, houden nieuwsgierige blikken buiten en verhogen de privacy. Daarnaast zijn ze uitermate inbraakvertragend.

 

Isolerend en energie besparen!
Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken binnen voor een lekker klimaat en helpen tevens fors te besparen op de energierekening!
rolluiken 01 rolluiken 07 rolluiken 10 rolluiken 18

 

Beveiliging

Veiligheid van mens, dier en materialen is van ongekend belang. In geval van brand of inbraak moet de schade zo beperkt mogelijk blijven. Metacon biedt voor iedere situatie passende beveiliging tegen brand, inbraak en vandalisme. Of dit nu deuren zijn, ramen, etalages of winkelgebieden.

 

Brandveiligheidpakket
Jaleco-Havaro biedt een brandveiligheidpakket dat zorgt voor het automatisch omhoog gaan van rolluiken in geval van brand. Extra veiligheid wordt gegeven door een noodstroom accu, zodat het rolluik op een vluchtweg ook bij stroomuitval te bedienen is. Ga naar onze actiepagina om de brochure te downloaden.
rolluiken brandveiligheid rolluik brandveilig brandveiligheidpakket
Zakelijke toepassingen
Voor de zakelijke markt biedt Metacon diverse producten zoals rolluiken, rolhekken, schaarhekken, roldeuren en rolschermen. Daarnaast leveren wij ook brandwerende rol- en hefdeuren, schuifdeuren en overheaddeuren.
rolluiken rolhek schaarhek overheaddeur
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.