Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Rolluiken

Rolluiken

Downloads

Multifunctioneel!
Rolluiken zijn meer dan zonwering. Ze dempen ook geluiden, houden nieuwsgierige blikken buiten en verhogen de privacy. Daarnaast zijn ze uitermate inbraakwerend.
Isolerend en energie besparen!
Door de hoge isolatiewaarden houden rolluiken de warmte binnen in de winter en buiten in de zomer. Hiermee zorgen rolluiken binnen voor een lekker klimaat en helpen tevens fors te besparen op de energierekening! Tegenwoordig zijn rolluiken te leveren in tal van kleuren en met diverse kastvormen en lamellen. Ook rolluiken met een extra kleine kast behoren tot de mogelijkheden!
Inbraakwerend!
Naast de decoratieve rolluiken van Ambiance voeren wij ook een breed assortiment van professionele inbraakwerende rolluiken van het merk Metacon. Metacon is de fabrikant van inbraakwerende rolluiken en biedt voor iedere situatie passende beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Of dit nu deuren zijn, ramen, etalages of winkelgebieden.
Varianten en mogelijkheden
Ambiance rolluiken: Het Basis rolluik heeft een strakke en compacte uitstraling door de afgeschuinde kast. Dit rolluik is overal toepasbaar en is vervaardigd uit sterke, dubbelwandige aluminium lamellen die voor extra isolatie zijn voorzien van PU-schuim. Het rolluik is uit te voeren in een beperkt aantal kleurcombinaties. Het Hoogwaardige rolluik is een kwalitatief rolluik met ruime keuze uit kastvormen, lamellen en kleuren. Kies uit een afgeschuinde kast, vierkante kast, afgeronde kast of halfronde kast voor het rolluik dat past bij jouw smaak. De omkasting, zijgeleiders en onderlatten zijn leverbaar in 13 kleuren. Voor de lammellen heb je keuzen uit maar liefst 22 keuren! Het laatste rolluik blinkt uit in kwaliteit en uitstraling. Dit rolluik wordt gemaakt van dikker aluminium waardoor het rolluik goed toepasbaar is in brede situaties. De aluminium kast van dit rolluik wordt onder hoge druk in de juiste vorm geperst. Door gebruik van deze techniek (extrusie) is het mogelijk dikker aluminium te gebruiken. Dit geeft de kast extra stevigheid wat doorhangen op grotere breedtes voorkomt. Tevens isoleert het dikke aluminium meer geluid waardoor het rolluik veel stiller is in gebruik. Voor de bediening zijn er drie opties: handbediening, elektrisch met muurschakelaar of elektrisch met afstandbediening.
Metacon rolluiken: Metacon inbraakwerende rolluiken zijn er in diverse uitvoeringen. Met dichte lamellen, geperforeerde lamellen of transparant uitgevoerd. De producten worden vervaardigd uit duurzame, hoogwaardige materialen zoals staal, aluminium, roestvaststaal of polycarbonaat. Zowel handbediend als motoraangedreven is mogelijk. De rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Kortom, de mogelijkheden zijn oneindig. Voor elke situatie is er Metacon rolluik. Hoe divers de inbraakwerende rolluiken ook zijn, ze hebben belangrijke eigenschappen gemeen; de hoge kwaliteit, scherpe prijs en snelle levertijd.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment rolluiken heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.
rolluiken 01
rolluiken 07
rolluiken 08
rolluiken 09
rolluiken 10
rolluiken 12
rolluiken 13
rolluiken 14
rolluiken 16
rolluiken 17
rolluiken 18
rolluiken 19