Zonwering
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Effectieve zonbescherming

Binnen de productgroep zonneschermen bieden wij diverse producten: Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zorgen voor schaduw op terras of balkon waarbij de ruimte eronder optimaal benut kan worden. Van een strakke, technische uitstraling, tot de meer elegante, ranke schermen en organische ronde vormen. Last van de laagstaande zon en hoeft u de ruimte onder de zonwering niet te benutten? Dan zijn uitvalschermen dé oplossing. Deze zonwering is effectief en breed inzetbaar. Serrezonwering creëert schaduw onder een overkapping of serre en is zowel onder als boven het dak te plaatsen op elke gewenste breedte.

 

Terrasscherm of knikarmscherm
Juist door zijn simpele opzet, kunt u met een knikarmscherm alle kanten op. Maar vooral kiest u bij ons altijd voor kwaliteit. Want al onze zonneschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed is beschermd. Daarnaast worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en doeken van Dickson of Swela.
terrasschermen 03 terrasschermen 04 terrasschermen 05 terrasschermen 06
Uitvalschermen
Een uitvalscherm is behoorlijk effectief en breed inzetbaar. Zo beschikt het over een paar stevige armen die zorgen voor de gewenste stabiliteit op open en onbeschutte plekken. Dit zorgt ervoor dat uitvalschermen praktisch altijd gebruikt kunnen worden, ook tijdens flinke wind en/of grote hoogte. De uitvalschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed beschermd is tegen invloeden van het weer. Optioneel kan er worden gekozen uit diverse armen zoals een windvaste of stormvaste arm of een speciale arm voor montage op een balkon waardoor het uitvalscherm altijd is berekend op de manier waarop het gebruikt gaat worden.
uitvalschermen 03 uitvalschermen 05 uitvalschermen 07 uitvalschermen 08
Serrezonwering
Dankzij een serre of overkapping kan je van vroeg in het voorjaar tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. Dan biedt serrezonwering een uitkomst; met één druk op de knop creëer je eenvoudig schaduw op je terras of serre. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Serrezonwering is zowel onder als boven het dak te plaatsen.
serrezonwering 01 serrezonwering 02 serrezonwering 04 serrezonwering 06
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.