Binnenzonwering voor elke situatie
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Verosol binnenzonwering

De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Dit heeft betrekking op de klanttevredenheid die wordt nagestreeft en op de kwaliteit van werken. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie.

 

Plisségordijnen
De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. De belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. Het kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape. Profiel- en draadgeleiding is mogelijk door bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en op deuren. Kijk voor de verschillende soorten plisségordijnen en mogelijkheden in de brochure.
plissegordijn standaard plissegordijn twin plissegordijn serre plissegordijn special
Rolgordijnen
Door het mooie design vormt een rolgordijnsysteem van Verosol een eye catcher in iedere ruimte. Er zijn diverse mogelijkheden. Het standaard rolgordijn, het standaard rolgordijn met montageprofiel of met cassettebak. Twin cassette rolgordijnen. Het Multi standaard rolgordijn of gekoppeld rolgordijn systeem voor grote ramen. En als laatste de R33 rolgordijn mini cassette.
rolgordijn standaard rolgordijn rolgordijn rolgordijn
Gordijnen
De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten. De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Gordijn met enkele plooi, met dubbele plooi, met triple plooi, met Wave en gordijn met ringen:
rolgordijn gordijn gordijn gordijn
Paneelgordijnen
Paneelgordijnen zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een railsysteem gemonteerd zijn. De panelen schuiven voor elkaar langs en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links, naar rechts of naar elkaar toe. Afhankelijk van de systeembreedte kunnen meerdere kanalen geleverd worden. Naast verschillende afmetingen biedt Verosol ook de keuze uit diverse kleuren en zowel dichte als (semi)transparante stoffen.
paneelgordijn paneelgordijn paneelgordijn paneelgordijn
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën van Verosol geven een unieke combinatie van zon weren, daglicht regelen, doorzicht en verduistering. Ze zijn decoratief en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk. Deze lamellen zijn een goede oplossing voor grote en kleine ramen, serres, erkers of ramen met een schuine zijde. Bediening kan zowel handmatig, als met elektromotoren. De lamellen zijn verkrijgbaar in 127 en 89 mm.
lamellen lamellen lamellen lamellen
Horizontale jaloezieën
Design Milano, de jaloezie met de bijzondere bedieningsstang. Bij een standaard jaloezie zijn koordrem en kantelstang gescheiden. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee u de jaloezie bedient. De gekozen materialen en het degelijke ontwerp maken het tot een product met een lange levensduur. De jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De bovenprofielen zijn voorzien van een schaduwrandje waardoor de jaloezie bovenin geen lichtkier heeft als de lamellen gesloten zijn. Deze jaloezie is in 16 en 25 mm lamelbreedte leverbaar. Draadgeleiding is als optie beschikbaar.
jaloezieen jaloezieen jaloezieen jaloezieen
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.