fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Gordijnen
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
rolgordijn gordijn gordijn gordijn
Diverse mogelijkheden
Gordijn enkele plooi: De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant.
Gordijn dubbele plooi : De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten. De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant.
Gordijn triple plooi: De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten. De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant.
Gordijn Wave: De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten. De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant.
Gordijn ringen: De topkwaliteit van Verosol is ook bij de gordijnen te merken. Gemetalisseerd en met behoud van uitzicht naar buiten. De gordijnen zijn in twee transparanties te verkrijgen: transparant en semi-transparant.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment gordijnen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.