fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Horizontale jaloezieën
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
jaloezieen jaloezieen jaloezieen jaloezieen
Design Milano
De jaloezie met de bijzondere bedieningsstang. Bij een standaard jaloezie zijn koordrem en kantelstang gescheiden. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee u de jaloezie bedient. Het optrekken van de jaloezie kan door alleen aan de koorden te trekken en voor het neerlaten hoeft alleen de handgreep van de bedieningsstang iets naar beneden getrokken te worden. Door te draaien aan dezelfde bedienstang zet u de lamel in de gewenste positie. De gekozen materialen en het degelijke ontwerp maken het tot een product met een lange levensduur. De jaloezieën zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. De bovenprofielen zijn voorzien van een schaduwrandje waardoor de jaloezie bovenin geen lichtkier heeft als de lamellen gesloten zijn. Deze jaloezie is in 16 en 25 mm lamelbreedte leverbaar. De kunststof onderdelen hebben een bijpassende kleur. Draadgeleiding is als optie beschikbaar.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment jaloezieën heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.