fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Paneelgordijnen
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
paneelgordijn paneelgordijn paneelgordijn paneelgordijn
S-line paneelgordijnen
Speciaal voor SilverScreen en 982 black-out doek. Afhankelijk van de systeembreedte kunnen meerdere kanalen geleverd worden. Naast verschillende afmetingen biedt Verosol ook de keuze uit diverse kleuren en zowel dichte als (semi)transparante stoffen.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment paneelgordijnen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.