fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Rolgordijnen
Duurzaam en veilig!
De Verosol producten zijn niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens zeer veilig. Verosol maakt gebruik van ingebouwde brandvertragers, zoals bijvoorbeeld Trevira CS. Deze brandvertragers zijn essentieel voor de brandveiligheid binnenshuis en kunnen de verspreiding van brand voorkomen of vertragen. De productiemethoden zijn milieuvriendelijk, want er wordt gewerkt volgens norm ISO 14001. Bovendien is Verosol ISO 9001 gecertificeerd. Op alle producten van Verosol krijgt u 3 jaar garantie. Onder duurzaamheid valt natuurlijk ook veiligheid. Goed om te weten dat Verosol voor verschillende producten het Öko-Tex 100 certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationale veiligheidsnorm die wordt toegepast in de textiel- en kledingindustrie. Het groene label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en veilig is voor het milieu. Verosol heeft een Öko-Tex certificaat voor de doeken van de collecties Originals, EnviroScreen, SilverScreen en VeroCell.
rolgordijn standaard rolgordijn rolgordijn rolgordijn
Diverse mogelijkheden
Standaard rolgordijn: Een zeer mooi en stil rolgordijnsysteem met innovatieve eigenschappen. Door het mooie design vormt dit rolgordijnsysteem een eye catcher in iedere ruimte.
Standaard rolgordijn met montageprofiel : Rolgordijn met montageprofiel, QS61. Door geen losse steunen te gebruiken maar een montageprofiel, laat dit rolgordijn zich makkelijk plaatsen.
Standaard rolgordijn met cassettebak: Cassette rolgordijn met een mooi en exclusief design voor relatief kleinere ramen. Naast een compleet nieuw en exclusief design, onderscheidt dit systeem zich door verschillende innovatieve kenmerken: nagenoeg geruisloos, hoog gebruikerscomfort en een zeer kleine lichtkier.
Twin cassette rolgordijnen: Gekoppeld cassette rolgordijnsysteem. Met twee stofkwaliteiten biedt het Twin Rolgordijnindividuele lichtregeling in z'n mooiste vorm! De beide rolgordijnen zijn ieder apart te bedienen en geven samen een ondoorzichtig rolgordijn. Afhankelijk van de omstandigheden kiest u voor de gradatie die op dát moment gewenst is: transparant, ondoorzichtig of een combinatie van beiden.
Multi standaard rolgordijn: Gekoppeld rolgordijnsysteem voor grote ramen. Naast een compleet nieuw en exclusief design, onderscheidt dit systeem zich door verschillende innovatieve kenmerken: nagenoeg geruisloos, hoog gebruikerscomfort en een zeer kleine lichtkier. QS83 is een gekoppeld rolgordijnsysteem.
R33 rolgordijn mini cassette: Netjes opgeborgen rolgordijn voor kleine ramen.
rolgordijn standaard rolgordijn rolgordijn rolgordijn
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment rolgordijnen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.