Roma buitenjaloezieën
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Downloads Buitenjaloezieën

 

Roma buitenjaloezieën

Als marktleider in zonwering ontwikkelt ROMA buitenjaloezieën met extra functies. Vooral onderwerpen als klimaat, veiligheid en energie verlangen steeds weer nieuwe oplossingen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij intelligente en innovatieve oplossingen bieden en zijn zij uitgegroeid tot HET merk voor het raam.

 

Zonlicht traploos regelen
Bij elke zonnestand kunt u het zonlicht traploos uw kamers binnensturen. Laat zon binnen, zonder veel hitte; zorg voor schaduw, zonder uw uitzicht weg te nemen. ROMA biedt uitsluitend aluminium jaloezieën, minstens 60 mm breed, die op de buitenzijde van de gevel geplaatst worden. De brede lamellen geven de stabiliteit om een lange levensduur te kunnen garanderen en daarmee uw investering te waarborgen.
buitenjaloezie 02 buitenjaloezie 08 buitenjaloezie 03 buitenjaloezie 02
Daglichttechniek
Als de buitenjaloezieën omlaag zijn blijft het onderste deel dicht, terwijl het bovenste deel door gedraaide lamellen daglicht binnenlaat. Als u graag met open raam slaapt, dan is de geïntegreerde rolhor van ROMA een handige oplossing. Met de besturing van ROMA programmeert u heel eenvoudig de tijdklok. Ook als u niet thuis bent, kunt u van deze functie profiteren. Zodra een buitenjaloezie geautomatiseerd is, zorgt de zonnecel automatisch voor schaduw en voorkomt dat het product schade oploopt bij te hoge windsnelheden.
buitenjaloezie 04 buitenjaloezie 11 buitenjaloezie 07 buitenjaloezie 09
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.