De specialist voor uw markiezen
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Downloads Markiezen


 

Schlappi markiezen

Markiezen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op de zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen. Schlappi is al sinds 1986 de top in markiezen.

 

kwaliteit en innovatie
Schlappi staat voor de combinatie van ambachtelijke kwaliteit en innovatie. Het gebruikte hout en aluminium voldoen aan de hoogste standaarden. Elk markies maken wij in eigen beheer in onze fabriek in Tilburg. Het frame en de omkasting maken we op maat en de frames bekleden we zoals fauteuils gestoffeerd worden. Alleen zo ontstaat de topkwaliteit waar Schlappi voor staat. Diverse innovaties in markiezen staan op naam van Schlappi. Onze laatste ontwikkeling is de markies met geïntegreerde LED-verlichting.
Schlappi markiezen 02 Schlappi markiezen 03 Schlappi markiezen 04 Schlappi markiezen 05
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.