fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Schlappi markiezen
Downloads


Kwaliteit!
Schlappi staat voor de combinatie van ambachtelijke kwaliteit en innovatie. Alleen het beste is goed genoeg voor een Schlappi markies. Dat ziet u terug in elk onderdeel. Het gebruikte hout en aluminium voldoen aan de hoogste standaarden. Alles maken we op maat en brengen we in de door u gewenste kleur. Zo maken we een markies die een sieraad is aan uw gevel en dat bovendien lange tijd goed blijft.
Ambachtelijk gemaakt
Markiezen bouwen is werk voor vakmensen. Elk markies maken wij in eigen beheer in onze fabriek in Tilburg. Het frame en de omkasting maken we op maat en de frames bekleden we zoals fauteuils gestoffeerd worden. Alleen zo ontstaat de topkwaliteit waar Schlappi voor staat.
Schlappi markiezen 02 Schlappi markiezen 03 Schlappi markiezen 04 Schlappi markiezen 05
Innovatief
Diverse innovaties in markiezen staan op naam van Schlappi. Onze laatste ontwikkeling is de markies met geïntegreerde LED-verlichting. Het licht is volledig dimbaar zodat het terras prettig en duurzaam verlicht kan worden.
Service
Schlappi markiezen worden uitsluitend verkocht via erkende zonweringsbedrijven. Alleen zij hebben de kennis en ervaring om een goed advies te geven en de Schlappi markies vakkundig te monteren.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment markiezen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.