Perfecte zonwering door middel van screens
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Windvaste screens

Bij Jaleco-Havaro heeft u keuze uit windvaste screens van Renson, Roma en mySun. Zware kwaliteit aluminium, hoogwaardige poedercoating, de beste doeken en Somfy-motoren garanderen de goede kwaliteit. Zon en nieuwsgierige blikken worden buiten gehouden met screens. De screens lopen strak langs het raam en nemen nauwelijks ruimte in.

 

Veelzijdige zonwering!
Dankzij een ingenieus ritssysteem waarbij het doek vast zit in de geleider zijn onze windvaste screens geschikt voor windere situaties. Het systeem voorkomt hinderlijk klapperen van doek en onderlat en zorgt dat het doek niet scheurt. Windvaste screens worden vaak gebruikt in overkappingen en op balkons. Ze weren de zon én de wind. Het voordeel van screendoek is dat het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft, maar toch vormt het een visuele barrière tussen het terras en de tuin. Voor mensen die het echte buitengevoel willen behouden bieden we nu ook transparante screens.
windvaste screens 01 windvaste screens 02 weinor_plaza_viva_vertitex windvaste screens 08
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.