fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Windvaste screens
Veelzijdige zonwering!
Dankzij een ingenieus ritssysteem waarbij het doek vast zit in de geleider zijn onze windvaste screens geschikt voor windere situaties. Denk hierbij aan gebruik op grotere hoogtes en agrarische woongebieden. Het systeem voorkomt hinderlijk klapperen van doek en onderlat en zorgt dat het doek niet scheurt. 
Multifunctioneel!
Deze windvaste eigenschappen maken het screen ook geschikt als windwering. Windvaste screens worden nu vaak gebruikt in overkappingen of op balkons. Ze weren dan de (laagstaande) zon én de wind. Het voordeel van screendoek is dat het zicht naar buiten grotendeels behouden blijft, maar toch vormt het een visuele barrière tussen het terras en de tuin. Voor mensen die het echte buitengevoel willen behouden bieden we nu transparante screens. Je hebt de keuze uit screens met transparant venster die ook nog gedeeltelijk de zon weren, of een volledig transparant screen met 100% doorzicht.
windvaste screens 01 windvaste screens 02 windvaste screens 07 windvaste screens 08
Kies voor kwaliteit!
Bij Jaleco-Havaro heeft u keuze uit windvaste screens van Renson, Roma en mySun. Kiest u voor een screen, dan kiest u voor jarenlang plezier. Zware kwaliteit aluminium, hoogwaardige poedercoating, de beste doeken en Somfy-motoren garanderen deze kwaliteit. Zon en nieuwsgierige blikken worden buiten gehouden met screens. De screens lopen strak langs het raam en nemen nauwelijks ruimte in.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment screens heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.