Fractions
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider

 

Unilux Fractions

Fractions zijn een aluminium alternatief voor houten shutters. Het plaatst zich, met tijdloos design, bescheiden in elk interieur en brengt zowel een klassieke en industriële als moderne sfeer tot leven. Fractions van Unilux zijn ontworpen met gevoel voor schoonheid en de wil om voorbij te gaan aan de pure functionaliteit. Het lichtspel decoreert uw interieur en geeft een artistieke of zelfs romantische touch aan uw thuisgevoel.

 

Osiris Hertman
Fractions by Osiris, bekend van VT Wonen & Design beurs 2019, zijn de 'shutters of the future'. Met Fractions laten we zien dat licht de bron is waar je mee kunt spelen bij het creëren van de juiste lichtinval en daarmee sfeer en dat thuisgevoel kan versterken. Met de nieuwe Fractions modellen, ontworpen door Top designer Osiris Hertman, openen we nu een geheel nieuwe dimensie in de wereld van shutters. Ze zijn prachtig om gewoon naar te kijken en leveren in beweging van open naar dicht een werkelijk fascinerend lichtspel op.
fractions by osiris fractions by osiris fractions by osiris fractions by osiris
Innovatief
Fractions zijn de nieuwste innovatie op het vlak van raamdecoratie. In tegenstelling tot de houten shutters zijn Fractions vervaardigd uit aluminium. Dat biedt voordelen qua sterkte, hoekverbindingen, stijfheid, vervorming, vormvrijheid, betere sluiting, vochtbestendigheid en UV bestendigheid. Fractions zijn bijzonder slank en toch bijzonder sterk. De pakketdikte blijft beperkt en Fractions platen zijn nagenoeg licht/luchtdicht.
shutters shutters shutters shutters
Ervaar het zelf
Fractions zijn elegante panelen van duurzaam recyclebaar aluminium, en leveren een sensationele lichtinval. Verstelbaar in alle standen en door het ontbreken van horizontale lamellen wordt vuil en stof voorkomen. Ze zijn geschikt voor zowel droge als vochtige ruimtes en verkrijgbaar in alle RAL kleuren zonder meerprijs. Fractions van Unilux is Dutch Design en wordt gemaakt in Nederland. Snelle levertijden en eenvoudige snelle montage. Wilt u zien hoe Fractions in uw interieur past, ga dan naar de WINDOWSTYLIST voor een live 3D ervaring.
shutters shutters shutters shutters
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.