fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Serrezonwering
Downloads


Genieten!
Dankzij een serre of overkapping kan je van vroeg in het voorjaar tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. Maar in de volle zomerzon kan het snel warm worden onder een glazen dak. Dan biedt serrezonwering een uitkomst; met één druk op de knop creëer je eenvoudig schaduw op je terras of serre. Omdat onze serrezonweringen oneindig gekoppeld kunnen worden is geen dak te breed! Serrezonwering is zowel onder als boven het dak te plaatsen.
Uitvoeringen
Uiteraard kan je bij al deze zonneschermen kiezen uit de volledige kleurencollectie, bestaande uit de kleurgroepen Basic, Premium en Excellent. Deze groepen bevatten samen ruim 180 RAL-kleuren waaronder diverse krasvaste en vuilafstotende structuurlakken.
serrezonwering 01 serrezonwering 02 serrezonwering 04 serrezonwering 06
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment serrezonwering heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.