fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Terrasschermen
Kies voor kwaliteit!
Juist door zijn simpele opzet, kunt u met een knikarmscherm alle kanten op. Maar vooral kiest u bij ons altijd voor kwaliteit. Want al onze zonneschermen beschikken over een volledig gesloten cassette waardoor het doek goed is beschermd. Daarnaast worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en doeken van Dickson of Swela.
terrasschermen 03 terrasschermen 04 terrasschermen 05 terrasschermen 06
Accessoires en mogelijkheden
Doekcollectie: het doek bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van de zonwering. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze aan doek dessins in diverse categorieën. Afhankelijk van de wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen uit doeken met een zeer hoge kleurbriljantie voor een prachtig diffuus licht of juist een hoge vuilafstotendheid. Tevens kunt u voor eenzelfde doek dessin kiezen wanneer u bijvoorbeeld voor producten kiest uit twee verschillende productcategorieën.
Besturingen: Bedien de zonwering met één druk op de knop! Elektrische bediening kan door middel van een (draai)knop en diverse soorten draadloze bedieningen die extra kabels (en daarmee evt. hak- en breekwerk) overbodig maken. Afhankelijk van het gekozen product zijn er diverse soorten afstandsbedieningen beschikbaar voor uw zonwering. Optioneel is het product uit te voeren met een tijdklok en/of diverse weersensoren. Zo wordt de zonwering bijvoorbeeld automatisch ingeschakeld als de zon schijnt. Met wind- en/of regensensoren trekt het zonnescherm automatisch in, zodat het beschermt is tegen schade ten gevolge van de weersomstandigheden. Zo maakt u optimaal gebruik van de zonwering en bespaart u energie. Ook is het mogelijk om de zonwering via een computer, smartphone of tablet te bedienen, waar ook ter wereld.
Terrasheater: Langer buiten zitten, ook als het weer even niet mee zit! Met de infrarood terrasheater is dat mogelijk. De wamte wordt via straling doorgegeven, daardoor is de warmte direct voelbaar bij het inschakelen van de heater!
Verlichting: Er zijn diverse mogelijkheden om licht te creëren onder een zonnescherm. In diverse zonneschermen is het mogelijk de verlichting in de zonwering weg te werken. Afhankelijk van het zonnescherm kan dat in de cassette of in de voorlijst. Deze LED- of halogeenverlichting is uiteraard via de afstandbediening te bedienen! Wanneer het niet mogelijk is verlichting in de zonwering te integreren kan deze ook los onder het zonnescherm worden gemonteerd. Deze onderbouwelementen zijn te combineren met verwarming en te bedienen met dezelfde afstandbediening als het zonnescherm.
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment knikarmschermen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.