Zonnezeilen functioneel en innovatief
Beeldmerk

Beeldmerk

romazo

oranje divider
Ervaar het buitengenieten!
Downloads Zonnezeilen


 

Soliday zonnezeilen

Design en functionaliteit komen samen in de zonnezeilen van Soliday. Want een zonnezeil weert zon én regen, is windvast en geeft een unieke uitstraling aan het terras! Soliday besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van het zeildoek!

 

Austronet en Austrosail Nano
Soliday maakt gebruik van twee soorten zeilen. Het Austronet zeil is zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Doordat het zeil een open structuur heeft blijft warmte niet onder het zeil hangen. Regenwater loopt er doorheen waardoor het zich niet ophoopt. Het zeil is UV-bestendig, licht van gewicht en kan gebruikt worden in weer en wind. Austrosail Nano is vervaardigd uit PVC. Het zeer gladde oppervlak met textielstructuur heeft een innovatief zelfreinigend vermogen. Het Austrosail Nano zeildoek is zo goed als waterdicht en regenbestendig!
soliday soliday soliday soliday
Bediening
De Soliday A en Soliday M zijn zonnezeilen die eenvoudig met de hand te bedienen zijn en in elke stand zijn vast te zetten. De handmatig bedienbare zonneschermen zijn uit te voeren met hoogteverstelling. Het Zonnezeil C en Zonnezeil CS zijn elektrisch bedienbaar en ideaal wanneer het zonnezeil regelmatig open en dicht moet. Het gepatenteerde bedieningssysteem laat het zonnezeil soepel op- of afrollen. Het zonnezeil is traploos instelbaar op de gewenste positie. Het is mogelijk het zonnezeil uit te voeren met een zon- en windsensor waardoor het systeem o.b.v. weersomstandigheden functioneert.
soliday soliday soliday soliday
Meer informatie nodig?
Voor meer informatie of advies kunt u ons 24/7 bereiken per mail of Whatsapp. Ook bent u van harte welkom in onze showroom op afspraak. U kunt een afspraak maken of een offerte aanvragen via onze contactpagina.