fbpx
Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Zonwering

Soliday zonnezeilen
Downloads


Unieke uitstraling!
Geef je terras een unieke uitstraling met een oprolbaar zonnezeil! Design, innovatie en functionaliteit komen samen in de zonnezeilen van Soliday. Een Soliday zonnezeil-systeem moet niet alleen schaduw creëren en beschermen tegen regen, maar ook een lust zijn voor het oog. Daarom besteden we veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van het zeildoek. Elk Soliday zonnezeil-systeem wordt afgestemd op de architectuur van het gebouw, zodat ze samen een geheel vormen... qua vormgeving en kleur!
Zeilen
Soliday maakt gebruik van twee soorten zeilen, het Austronet zeil en het Austrosail Nano zeil.
Austronet: Het Austronet zeil is zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Doordat het zeil een open structuur heeft blijft warme niet onder het zeil hangen. Regenwater loopt er doorheen waardoor het zich niet ophoopt. Onder een hoek van 25° zorgt de waterafstotende eigenschap dat het water voldoende wordt afgevoerd om onder het zeil beschutting tegen regen te bieden. Tevens kan het doek niet schimmelen, zelfs niet wanneer het nat wordt opgerold. Het Austronet zeil is daarnaast UV-bestendig, licht van gewicht en kan gebruikt worden in weer en wind.
Austrosail Nano: Dit kwalitatief hoogwaardige zeildoek is vervaardigd uit PVC. Het zeer gladde oppervlak met textielstructuur heeft een innovatief zelfreinigend vermogen. Dankzij de straalvormige zielbanen die met waterdichte naden zijn afgewerkt is het Austrosail Nano zeildoek zo goed als waterdicht en regenbestendig!
soliday 02 soliday 04 soliday 07 soliday 06
Uitvoeringen
Soliday zonnezeilen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en bedieningsvormen.
Handmatig bediend: De Soliday A en Soliday M zijn zonnezeilen die eenvoudig met de hand te bedienen zijn en in elke stand zijn vast te zetten. De maximale doekoppervlak is maar liefst 65m². De handmatig bedienbare zonneschermen zijn uit te voeren met hoogteverstelling. Zo creëer je schaduw op de gewenste plek, ongeacht de stand van de zon! De masten van geanodiseerd aluminium beschikken over een strakke vormgeving en hoge stijfheid. Bij belasting zal de mast licht buigen om als volgt in de oorspronkelijke stand terug te komen. De masten zijn bestand tegen diverse invloeden van buitenaf zoals chloorwater (uit een zwembad), zout water etc.
Elektrisch bediend: Het Zonnezeil C en Zonnezeil CS zijn elektrisch bedienbaar en ideaal wanneer het zonnezeil regelmatig open en dicht moet. Bijvoorbeeld om lichtinval in huis te behouden op de minder zonnige momenten. Het gepatenteerde bedieningssysteem van Soliday laat het zonnezeil met één druk op de knop van de afstandbediening soepel op- of afrollen. Het zonnezeil is traploos instelbaar op de gewenste positie. Daarnaast is het mogelijk het zonnezeil uit te voeren met een zon- en windsensor waardoor het systeem o.b.v. weersomstandigheden functioneert. Speciaal voor elektrische zonnezeilen is de Droppole mast ontwikkeld. De Droppole kan recht of tot een hoek van 10 graden worden geplaatst. Elektrische bekabeling voor lampen, speakers of verwarming kan netjes in de mast worden weggewerkt. De mast is leverbaar in geanodiseerd zilver en Designline Black. De hoogte is instelbaar door de Droppole design lier. De Droppole Designline is uit te voeren met sfeervolle ingebouwde LED-verlichting.
soliday 01 soliday 03 soliday 05 soliday 08
Advies nodig?
Onze adviseurs gidsen u graag door ons ruime assortiment zonnezeilen heen en maken samen met u de beste keuze voor uw project. Bel ons gerust voor een afspraak op (085) 76 00 150, of kom langs in de showroom.