Toplogo
payoff
oranje divider

Categorie Outdoor

Schermen vormen een van de pijlers van de traditionele bouw; ze fungeerden als isolatie, en gaven het gebouw extra uitstraling. Door het vele glas in de moderne architectuur is een adequate bescherming tegen de zon en een zekere privacy belangrijk om het comfort binnen te garanderen. Onze schuifschermen van het merk Hunter Douglas komen daaraan tegemoet en geven het gebouw tegelijkertijd een exclusief uiterlijk. Binnen de productgroep schuifschermen bieden wij de volgende producten:

schuifscherm slimline
Het frame van het HunterDouglas® Slimline-systeem heeft een slank voorkomen dankzij de ranke profielen uit geëxtrudeerd aluminium met afgeronde randen.
schuifscherm heavy duty
Het frame voor het HunterDouglas® Heavy Duty-systeem is voorzien van sterke, rechthoekige geëxtrudeerde aluminiumprofielen, teneinde een grotere breedte en hoogte voor het schuifscherm mogelijk te maken.
schuifscherm Flat Bar
Het HunterDouglas® Flat Bar frame heeft een minimaal verticaal kader uit 5 mm dik aluminium strip.
schuifscherm regelbaar
Het frame voor het HunterDouglas® regelbaar systeem is voorzien van sterke, rechthoekige geëxtrudeerde aluminiumprofielen. De horizontale profielen bovenaan en onderaan zijn extra stijf om het scherm de nodige stabiliteit te geven.
schuifscherm geperforeerd
Het geperforeerde schuifscherm van HunterDouglas® is een elegante, flexibele en zeer functionele oplossing voor buitenzonwering.
schuifscherm glasvezeldoek
HunterDouglas® schuifschermen met glasvezeldoek zijn ontworpen om een elegante, flexibele en functionele Sun control oplossing te bieden.